Over ons

Al ruim 70 jaar zijn wij een begrip in Oud-Beijerland. Wij zijn een familiebedrijf met een winkeloppervlakte van ruim 500 m2. Wij hebben een ruim assortiment van speelgoed en huishoudelijke artikelen en alles wordt vanuit voorraad geleverd.

Sinds 2006 zijn wij naast onze fysieke winkel een online webshop gestart en versturen wij pakketten naar klanten over de hele wereld. Op de webshop staan ruim 9.500 artikelen. Wekelijks komen er meer producten op de webshop te staan, dus neem regelmatig een kijkje voor de recent toegevoegde producten.

Wij hechten waarde aan een persoonlijke klantbenadering. Indien u een product zoekt dat wij niet op voorraad hebben, zullen wij het product bestellen of naar een andere oplossing zoeken. Niet voor niets is onze motto: als Van Dijk het niet heeft, vergeet het dan maar!

Duurzaamheid

Wij verpakken de te verzenden pakketten milieuvriendelijk. Wij hergebruiken kartonnen dozen en gebruiken versnipperde papier als verpakkingsmateriaal. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan een duurzame wereld.